Word jij onze vrijwilliger?

 

  Stichting Inloophuis ‘De Parasol’

Secretariaat Herderlaan 37, 3851 BC Ermelo.
E-mail: info@inloophuisdeparasol.nl
www.inloophuisdeparasol.nl
Banknummer  NL 18 RABO 0133 2731 72
Ingeschreven bij de KvK Oost Nederland nr. 08160630

 

 

Word jij onze vrijwilliger?

 

Het inloophuis De Parasol wil graag een plaats bieden aan iedereen, die zomaar voor een kopje koffie of gesprekje bij ons binnen loopt. Uit onderzoek is gebleken, dat er in onze maatschappij steeds meer behoefte is aan ontmoetingsplekken. Veel mensen zijn alleen en zien soms dagenlang niemand. Wat is het dan fijn wanneer iemand zich gewoon om jou bekommert. Voor hen willen wij er zijn en misschien wil jij dat ook wel!

 

Waarom zou je meedoen?

De voldoening om iets voor een ander te kunnen betekenen samen met andere vrijwilligers.

 

We verwachten van jou

een warm hart voor iedereen, ongeacht wie of wat hij of zij is; met respect omgaan met de vertrouwde verhalen; collegiaal omgaan met de andere vrijwilligers en 1 á 2 maal per maand een dagdeel (woensdagmorgen, vrijdagmorgen en zondagmiddag) beschikbaar zijn.

 

Wil je meer weten?

Bel even op met één van onze coördinatoren: Tom Ankersmit 0341-557776 of Gerda Camron – van Bentum 0341-433676